Hangfűrdő az őszi napéjegyenlőségre hangolódva

Jani Istvánné
Jani Istvánné

Időpont: 2020. szeptember. 19. 11-13 óra és 2020. szeptember 20. 11-13 óra

Ráhangolódás az Őszi napéjegyenlőségre Hangfürdő!

 
Ősz. Napéjegyenlőség. Hangfürdő. Energiák kiegyenlítődése. Egyensúlyteremtés. Harmónia. Egység. Ragaszkodásaink, félelmeink elengedése.
 
Röviden tőmondatokban erről szól a Szeptember 19.-i 11-13 óráig tartó és a Szeptember 20.-i 11-13 óráig tartó Hangfürdő Grabensiában. Ettől függetlenül, nem lesz egyforma a két hangfürdő, hisz mindig a jelenlevőkre hangolódik rá az energia. Ezt tanúsíthatják azon vállalkozó szellemű részvevők, akik „gyorsítósávba” indították el életük változásait, megunva az állandóan ismétlődő történéseket és egymás után két napon is részt vettek a hangfürdőkön.
Az őszi napéjegyenlőséget már az őskor óta szakrális időpontként kezelik. Olyan régi, közös élménye ez az emberiségnek, ami az Ősvallásból fakad.
 
A duális világ egyensúlyának szimbóluma
 
A legtöbb kultúrában a napéjegyenlőség az energiák kiegyenlítettségét jelképezi: a férfi és a női egyenlőséget, az anyag és szellem erejének egyenlőségét, saját személyiségünk fény- és árnyoldalának harmóniáját, vagyis a duális világ energetikai kiegyenlítettségét, amely minden évben két napon – tavasszal és ősszel – az egész Földön ugyanabban az időpontban élhető át.
 
Ez az a nap, amikor a Mérleg két serpenyőjében a nappal és az éj kiegyenlítődik, és vele minden, ami két végletre osztható.
 
A modern spirituális ember számára ez egy remek időszak arra, hogy megéljük a harmóniát, az egységet, az új egyensúlyt személyiségünk férfi és női oldala, anyagi és szellemi része között. Most könnyebb ezt átélni, mint valaha: ha teheted, a napot töltsd elmélkedéssel – céljaid és vágyaid átgondolásával.
 
A Hangfürdő segíthet felismerni, elengedni dolgokat, melyek már nem szolgálják fejlődésünket, melyeken túl kellene lépnünk. Mint kinőtt ruháinkat, úgy vethetjük most le a kinőtt élethelyzeteinket, körülményeinket, szokásainkat, ragaszkodásainkat, félelmeinket. Ehhez kell egy belső döntés, egy számbavétel, életünk mérlegelése, melyet ezen az egyensúlyi ponton könnyebben megtehetünk. Hisz ez az időpont a fény-sötétség, a tudatos-tudattalan világ egyensúlyát hordozza.
 
Az elengedést, elengedéseket támogatja. Remek idő arra, hogy minden felesleges dolgot, mely már nem támogat, hanem visszahúzólag hat ránk, „kiszórjunk” az életünkből, tudatilag és a fizikai síkon egyaránt, rendet tegyünk és csak azt hagyjuk meg minden szinten, amivel valóban együtt akarunk élni. Remek alkalom ez a fordulópont, hogy a hangfürdő energetikájával, a Samsara / a világ legnagyobb hangtálja/ támogatásával „hozzányúljunk” olyan kényes kérdésekhez az életünkben, amelyekhez máskor nem lenne elég erőnk. A beragadt élethelyzeteink, - melyek a szenvedés forrását jelentik, jelentették életünkben – most könnyebben felismerhetőbbé, láthatóbbá válnak.
 
SAMSARA a lét körforgása, nem véletlenül kapta a világ legnagyobb hangtálja ezt a nevet. A hangfürdő a Samsarával és a tőbbi hangszerrel, csodálatos lehetőséget nyújt a részvevőknek az elmélyülésben és a változásban, melyet a közelgő Őszi Napéjegyenlőség energiája is támogat. Gyere ha hív ez a lehetőség.
 
Változz és általad változik a téged körbevevő világ.
 
Hangfürdő időpontok:
2020. 09. 19. szombat 11-13 óráig.
2020. 09. 20. vasárnap 11-13 óráig.
 
A Buddhista Szentély, ahol a hangfürdő és a Samsara van 20 fő befogadására alkalmas. Amint eldöntöd részvételed kérlek jelentkezz, hogy beférj a létszámba.
 
Email: Turn on Javascript!
Mobil: +36302555220
Bővebb infó rólam: www.etelka.hu
 
Szeretettel látlak.
Gyere, legyen jobb általad is a világ.
Janiné Etelka
 

 

 

Kapcsolatfelvétel, hírlevél kérése

Megadott adatait kizárólag kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!

A csillaggal(*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

E-mail

Turn on Javascript!

Telefon és fax

+36302555220
(Tárcsázáshoz érintse meg!)

Cím és térkép

Oktató: Jani Istvánné
Órák helye: 6000 Kecskemét, Klapka utca 29.
(Navigáció indításához érintse meg!)